Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Úsporný elektrický zásobníkový ohřívač vody VELIS EVO

Zásobníkový závěsný ohřívač VELIS EVO je v nabídce v několika objemových variantách pro pokrytí různých požadavků: 50 l, 80 l a 100 l. Ve své kategorii je zařazen do nejlepší možné energetické třídy B dle směrnice o Ekodesignu (ErP).


Ohřívač VELIS EVO je dostupný v polární bílé barvě a stejně jako model VELIS EVO PLUS (v barvě broušeného kovu) upoutá díky plochému tvaru, oblými hladkými liniemi a hloubkou jen 27 cm, čímž šetří místo.

VELIS EVO je vybaven funkcí ECO EVO, která si pamatuje, kdy a kolik horké vody používáte. Tím snižuje spotřebu elektrické energie až o 14 %. K další úspoře energie přispívá inovativní konstrukce s dvojitou nádrží.

Celkově tak s tímto ohřívačem můžete ušetřit až 259 kWh* ročně, což představuje roční úsporu až 1250 Kč. Ohřívač ARISTON VELIS EVO se vyznačuje také rychlým ohřevem vody. Teplá voda pro sprchování je připravena už za 50 minut.

* Odhadovaná úspora proti tradičnímu elektrickému ohřívači vody průměrného Evropana, co se týče spotřeby horké vody (studie 2007 VHK Ecodesign WH). Úspora se mění v závislosti na kapacitě výrobku. Vztaženo k výrobkům ve třídě B.
Ariston Thermo CZ s.r.o.
logo Ariston Thermo CZ s.r.o.

Ariston je globálním odborníkem v oblasti ohřevu vody a vytápění. Nabízí lidem po celém světě výrobky s italským designem, které jsou efektivním a vysoce kvalitním řešením pro jejich pohodlí.

 
 
Reklama