Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Nejvyšší soud odhalil obrovský komplot kolem vodárny

Chcete vědět, co se děje s vodou a vodárnami v České republice? Zásadní stanoviska soudců a důkazy o komplotu "politiků", na který lidé doplácí.

Soudy potvrdily, že hlavním pachatelem pokoutného a nemravného procesu vyvedení zisků z vody na zahraniční koncern byli politici statutárního města, nikoliv koncern a jaho náháněči! Další celý průběh komplotu popsali.

Rozhodnutí v této kauze, může být zásadní pro každý region a všechny občany ČR, protože může ukázat, že voda lze vrátit do rukou měst a obcí a nevýhodné smlouvy lze právní cestou ukončit.

Stanoviska soudců.

Komise pro CP 26.10.2004
Bez spolupráce MĚSTA ZLÍN (SMZ) by JIV nikdy nemohl "projekt" realizovat, protože SMZ bylo ovládající osobou Vaku Zlín a bylo na uvážení "politiků" SMZ zda budou jednat v zájmu města a Vaku Zlín nebo v zájmu JIV (Veolie). Spáchané protiprávní jednání bylo úmyslné a předem promyšlené. Konstatovala způsob páchání protiprávního jednání má vysoký stupeň společenské nebezpečnosti.

Krajský soud 11.2.2010
"V tomto procesu měl každý vztah, krok a manipulace svůj smysl, byly přesně načasovány, stejně jako jednání každé právnické nebo fyzické osoby z této organizované skupiny. Žádné jednání, žádný vztah nebyl nahodilý. Proces, který proběhl, byl mimořádně nemravný."

Nejvyšší soud 17.12.2015
"Statutární město Zlín vlastnilo akcie společnosti Vak Zlín představující více než 40% podíl na základním kapitálu. Česká spořitelna, a. s. a Jižní vodárenská, a. s. se v důsledku uzavření sporných smluv nestaly akcionáři společnosti, ani na jejich základě neovládly akcionáře společnosti majícího rozhodný podíl na hlasovacích právech."

 
 
Reklama