Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Zvukově izolační systémy Geberit

Tekoucí voda vydává zvuky, které se mohou šířit budovou a rušit ostatní obyvatele. Hluk je dnes považován za skutečné ohrožení životního prostředí. Geberit proto optimalizuje instalační systémy v domácnostech z hlediska zvukové izolace, aby kvůli návštěvě toalety nedocházelo k narušení spánku lidí spících v okolních místnostech.

Díky hydraulicky optimalizovaným tvarovkám, materiálům tlumícím hluk a akusticky odděleným instalačním systémům je hluk v instalacích Geberit omezen na minimum. Geberit má k dispozici své vlastní akustické laboratoře, ve kterých pracuje na zlepšení zvukově izolačních vlastností svých výrobků.

Instalační systémy Geberit
Samonosné montážní prvky systému Geberit Duofix omezují zvuk šířící se konstrukcí. Instalační systémy a sanitární armatury jsou oddělené od konstrukce stavby, čímž nevznikají žádné akustické mosty k sousedním místnostem. Pomocí soupravy pro tlumení hluku je možno mísu závěsného WC akusticky účinně izolovat od obkladů.

Geberit Silent-db20
Kanalizační systém Geberit Silent-db20 zajišťuje velmi dobrou zvukovou izolaci pro budovy se zvýšenými požadavky na ochranu před hlukem. Plastový materiál vyztužený minerálními látkami redukuje hluk a žebrované, hydraulicky optimalizované tvarovky omezují šíření hluku při proudění odpadní vody kanalizačním potrubím. Tím je hladina hluku udržována na nízké úrovni. Navíc je hluk snižován vysokou měrnou hmotností trub a tvarovek, jakož i tlumiči vibrací (žebrováním) tvarovek umístěných v dotčených úsecích.


Geberit spol. s r.o.
logo Geberit spol. s r.o.

Systémy zdravotně technických instalací, vnitřní rozvody vody, kanalizace, instalační systémy, předstěnové instalace, splachovací systémy, armatury s automatickým uzavíráním, WC s integrovanými sprchovacími funkcemi Geberit AquaClean.

 
 
Reklama