Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Jako první měníme zvyky! Od 1.8.2015 je rozúčtování vodoměrů ZDARMA!!

Každý rok můžete ušetřit tisíce korun! Neváhejte a nechce si zpracovat nezávaznou nabídku na výměnu vodoměrů. Montujeme pomocí vlastních montážních čet po celé ČR.

U nových objednávek na montáž přesných neovlivnitelných vodoměrů je rozúčtování vodoměrů zdarma, po dobu 5 let platnosti ověření vodoměru, tedy na věky věků.

Jak rozúčtování vodoměrů zpracujeme?

V případě dálkových odečtů online (přes internet) všechny stavy vodoměrů máme a rozúčtujeme je.

V případě, že si odečty provádíte sami vstupem do bytu nebo když je odečítáte pochůzkovým systémem z chodby, potřebujeme stavy, které rozúčtujeme zdarma.

Také si myslíte, že pro měření stačí osadit repasovaný vodoměr? Má ověřovací značku, a tak splňuje Zákon o metrologii č.505 v platném znění. Toto je ale mýtus!

Fakta: Ano, tvrzení ve druhé větě je pravdivé. Ale je třeba si uvědomit, že vodoměr musí správně měřit po celé „cejchovací“ období. Proto musí být spolehlivý, přesný a nesmí umožňovat jakékoliv vnější ovlivnění. Používané repasované vodoměry byly ve většině případů vyrobeny v období od roku 1993. Díky tomu se už nevyrábějí potřebné náhradní díly, které se tedy nevyměňují, a tím jsou vodoměry více poruchové.

Jejich přesnost (spíše nepřesnost) by byla uspokojivá, pokud by cena vody byla okolo 1 Kč za m3, jak tomu bylo před 20 lety, ale nikoli dnes, kdy studená voda běžně stojí 70 Kč za 1 m3 a bude ještě dražší!

Navíc to jsou vodoměry bez jakékoliv zvýšené antimagnetické a mechanické ochrany, a tak je lze jednoduše ovlivnit. Napomáhají tak vzniku rozdílů, které Vám navyšují cenu vody za m3 o desítky procent a Vy to platíte!

Každý s dobou jdoucí a rozumný správce Vám toto potvrdí a navrhne pro Vás řešení, které splní zákon a navíc bude mít pro Vás také přidanou hodnotu v podobě spravedlivého rozúčtování nákladů na vodu.


Maddeo CZ s.r.o. - přesné vodoměry a měřiče tepla
logo Maddeo CZ s.r.o. - přesné vodoměry a měřiče tepla

Společnost Maddeo CZ s.r.o - přesné vodoměry a měřiče tepla a služby pro bytové domy, v roce 2017 rozšiřuje sortiment o další významné evropské značky, které vynikají svými významnými parametry a překonávají zažité standardy.

 
 
Reklama