Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Hygienická mycí místa v nemocnicích

Umyvadla ze smaltované oceli Kaldewei se s výhodou nabízejí při zařizování koupelen pacientů, ordinací a veřejných umýváren. Každoročně se v nemocnicích infikuje více pacientů choroboplodnými zárodky.

Ve většině případů za to může nedostatečná hygiena. Zejména místa určená k mytí v pokojích pacientů, v ordinacích a ve veřejně přístupných prostorách pro návštěvníky přinášejí vysoké riziko nákazy infekcí. Zde se díky svým jasným materiálovým přednostem již po několik desetiletí úspěšně osvědčuje smaltovaná ocel Kaldewei jako materiál určený pro zařízení koupelen v nemocnicích.

Kaldewei přenáší výhody materiálu také na umyvadla, která nyní doplňují smaltované extra ploché sprchové vaničky a koupací vany. S novými umyvadly ze smaltované oceli nabízí Kaldewei optimální řešení pro mycí místa i v nemocnicích. Neporézní povrch je sériově dodáván s Kaldewei Perl-Effektem pro snadnou údržbu, který zabraňuje ulpívání vody a nečistot na povrchu smaltované oceli. I při intenzivním používání nevznikají na odolném povrchu ani nejmenší praskliny, v nichž by se mohly usazovat zárodky a bakterie. Čištění tohoto materiálu je tak velmi rychlé, důkladné a ekologické.


Kaldewei CS, s.r.o.
logo Kaldewei CS, s.r.o.

KALDEWEI je špičkový německý výrobce sanitárního vybavení, který vyrábí své produkty ze smaltované oceli. Portfolio zahrnuje koupací vany, sprchové vaničky, umyvadla i montážní systémy pro jednoduchou montáž.

 
 
Reklama