Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Společnost Shanghai Municipal Sewerage Company Ltd. a zájem o 3stupňové čistírny odpadních vod

Moderní čištění odpadních vod a zejména bezúdržbový 3stupňový systém zaujal největšího provozovatele čistíren odpadních vod v Shanghaji, který provozuje čištění odpadních vod pro 22 milionů obyvatel.

Společnost Hellstein spol. s r.o., která se zabývá vývojem a realizací čistíren odpadních vod typu STMH a STM® měla tu čest představit a prezentovat moderní technologie v oblasti čištění odpadních vod obchodní delegaci společnosti Shanghai Municipal Sewerage Company Ltd. v čele s prezidentem firmy panem Li Jian Yong.
Po několika měsíčním jednáním se zástupci firmy Shanghai Municipal Sewerage Company Ltd., navštívili obchodní oddělení naší společnosti, kde byly prezentovány hlavní výhody a rozdíly našich systémů od klasických technologií čištění. Po představení technologie došlo i k jednání na konkrétních situací v Shanghaji a možného návrhu řešení. Obchodní delegace projevila zájem o prohlídku konkrétní čistírny odpadních vod v provozu. Byla dohodnuta prohlídka čistírny odpadních vod na Zámku Štiřín, ministerstva zahraničních věcí.

Naše společnost si velmi cení navázání kontaktu a budoucí spolupráce s takto významnou společností v oboru čištění odpadních vod a věříme v další vzájemně efektivní spolupráci a vývoje v oboru čištění odpadních vod.


Hellstein spol. s r.o.
logo Hellstein spol. s r.o.

Moderní čistírna odpadních vod STMH pro domácnost, firmy s vysokou stabilitou a účinností čištění. Bezúdržbový třístupňový systém čištění. Čistírna odpadních vod evropského výrobce s tradicí od roku 1999. Realizace řešení na klíč nebo svépomoci vždy ...

 
 
Reklama