Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Konference na téma hotelové Wellness & SPA

Konference v září v Praze bude zaměřena na reálné problémy vyskytující se ve stávajících provozech wellness a SPA center, kterých je v naší zemi velké množství.

Konference se bude konat druhý den veletrhu BAZÉNY, SAUNY & SPA , tedy 16. září v Praze Letňanech. Program je určen zejména pro odborníky.
Konference na téma hotelové Wellness & SPA bude zaměřena na reálné problémy vyskytující se ve stávajících provozech wellness a SPA center, kterých je v naší zemi velké množství. Konference bude zajímavá jak pro zkušené provozovatele, tak i pro začínající provozy. Odborníci poradí návštěvníkům v oblastech samotné výstavby, legislativy, ale i v personálních a marketingových otázkách.

Na veletrhu budou mít vybudovanou expozici například tyto firmy: ALUKOV, AQUAMARINE SPA, BERNDORF BADERBAU, BETA WELLNESS, HORAVIA, CARETTA, DESJOYAUX, EUROWELLNESS, VITALT TREND, SAUNY DYNTAR

Desátý ročník veletrhu BAZÉNY, SAUNY & SPA se uskuteční od 15. do 19. září 2015 v areálu PVA EXPO PRAHA v Letňanech.

Ve stejném termínu je možné navštívit současně probíhající veletrhy FOR ARCH, FOR THERM, FOR WOOD, FOR WASTE & WATER.



ABF, a.s.
logo ABF, a.s.

Společnost ABF, a.s. patří již od počátku 90. let mezi nejvýznamnější organizátory výstav a veletrhů v České republice. Svými veletrhy vytváří prostředí pro prezentaci nejnovějších výrobků, technologií a služeb. Během doby se naše veletrhy staly místem pro ...

 
 
Reklama