Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Minimalistické vodovodní baterie s nejmodernějšími technologiemi

Nový styl purismu: Essence od GROHE. Uvedení Essence předcházely četné testy v různých kombinacích s rozmanitými umyvadly. Výhodou je např. omezovač teplot, možnost směřovat proud a rychlá montáž.

Útlá baterie obepíná novou 28 mm kartuši, díky čemuž jsme v GROHE dokázali ještě zásadněji zeštíhlit siluetu produktu, což vedlo k optickému zvýšení minimalistického tvaru. Essence nyní také nabízí více uživatelského pohodlí, jež zajišťuje otočný výtok a regulovatelný provzdušňovač GROHE AquaGuidemousseur. Nezaměnitelný je i původ tohoto designérského kousku: od úplně první čistě válcové linie GROHE je stále zdokonalována jeho moderní interpretace oblíbené klasiky.

Další tři varianty umyvadlové baterie Essence se skládají z válcových dílů různých poloměrů s jemně splývavými přechody. Jejich jemná geometrie a přirozené splynutí dodávají jejich designu hřejivě lidský dotek. Všechny produkty Essence mají výtok shodně tvarovaný do uzavřeného oblouku (tvar „U”) a úzkou páku, což uživateli umožní dokonale zkoordinovat celou koupelnu v tomto výrazném stylu.

Testováno pro praktické použití

Uvedení Essence předcházely četné testy v různých kombinacích s rozmanitými umyvadly. Spotřebitelé, návrháři a instalatéři najdou výsledky těchto testů v aplikaci GROHE BestMatch™ na internetu, případně pomocí mobilní aplikace GROHE BestMatch™: tento nástroj pomáhá zkombinovat baterii a umyvadlo tak, aby zároveň skvěle vypadaly, poskytovaly dostatečný prostor pod kohoutkem a aby nedocházelo ke šplíchání vody mimo umyvadlo.

Rovnováha komfortu a ekologie

Všechny jednopákové Essence baterie pro umyvadla využívají kartuši rozměru 28 mm vybavenou zabudovaným omezovačem teplot. GROHE dokazuje svůj ekologický přístup využitím technologie GROHE EcoJoy®, která snižuje průtok vody, aniž by však ubrala kvalitě požitku. Další úsporu energií u modelu „S“ zajišťuje technologie GROHE SilkMove® ES: ta zabrání neúmyslnému spuštění horké vody, pokud je páka ve střední pozici. Nejvyšší úroveň uživatelského pohodlí a provoz bez šplíchání u větších kohoutků zajišťuje otočný kohoutek a regulovatelný provzdušňovač GROHE AquaGuidemousseur, kterým lze také směřovat proud tam, kde jej uživatel potřebuje. Dalším významným prvkem této řady, zvláště oceňovaným profesionály, je systém GROHE QuickFix® Plus pro pohotovou a časově úspornou montáž.



Grohe ČR s.r.o.
logo Grohe ČR s.r.o.

GROHE je předním světovým výrobcem sanitárního vybavení a globální značkou zaměřenou na poskytování inovativních vodních řešení. Kvalita, technologie, design a udržitelný rozvoj. Čtyři klíčové hodnoty, které definují náš závazek poskytovat zákazníkům ...

 
 
Reklama