Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Nemocnice sázejí na extra ploché sprchové vaničky

Ekonomicky vést nemocnici a zároveň vyhovět přísným požadavkům na hygienu – to představuje pro manažery nemocnic velkou výzvu. Do centra zájmu se přitom stále častěji dostávají také koupelny pacientů.

Při nedostatečné hygieně se může obzvláště mokrá zóna rychle změnit v živnou půdu nebezpečných zárodků a bakterií. Řádné čištění je proto nezbytné, vyžaduje však dostatek času a zaměstnanců. Volba správného materiálu je proto pro nemocnice a pečovatelská zařízení nesmírně důležitá.

Extra ploché sprchové vaničky v úrovni podlahy ze smaltované oceli Kaldewei 3,5 mm spojují hygienickou čistotu a hospodárnost. Kromě toho jsou velmi odolné a mají dlouhou životnost, na kterou Kaldewei poskytuje 30letou záruku. Díky své bezprahové vestavbě v úrovni podlahy umožňují bezbariérový vstup i výstup bez nebezpečných hran. Zejména pro pacienty na vozíčku a uživatele chodítek není extra plochá sprchová vanička žádnou překážkou.

S použitím protiskluzové úpravy povrchu Kaldewei Secure Plus, antislip a celoplošný antislip pro smaltované extra ploché sprchové vaničky nabízí Kaldewei navíc vysokou míru stability ve sprše.


Kaldewei CS, s.r.o.
logo Kaldewei CS, s.r.o.

KALDEWEI je špičkový německý výrobce sanitárního vybavení, který vyrábí své produkty ze smaltované oceli. Portfolio zahrnuje koupací vany, sprchové vaničky, umyvadla i montážní systémy pro jednoduchou montáž.

 
 
Reklama