Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Podzemní nádrž Moduláris nově s možností revize a čištění

Oblíbené nádrže Modularis dodávané společností GLYNWED jsou nyní dodávané s technickým vylepšením, které spočívá v možnosti revize a čištění každé z nádrží včetně přídavných nádrží.

Podzemní nádrž na dešťovou vodu Modularis je velmi oblíbená pro svou jednoduchou instalaci.

V sortimentu společnosti GLYNWED je navíc v přepočtu na objem vody nejlevnější nádrží pro celoroční využívání dešťové vody. Nyní u ní dochází ke změně, která ji činí technicky zajímavější, a zároveň dochází k odstranění poměrně často dosud zmiňované slabé stránky.

Touto změnou je možnost revize a čištění každé z nádrží, tedy i přídavných nádrží 2500 l, kterými navyšujeme celkový objem. Revizní kopuli DN 600 má nyní každá nádrž a je na každém uživateli, jestli PP poklop na terénu přizná, nebo seřízne pod úrovní terénu. Nádrže Modularis je běžně k dostání ve variantách 2500, 5000, 7500 a 10000 l. Na vyžádání jsme schopni dodat i vyšší objemy.


Aliaxis Česká republika s.r.o.
logo Aliaxis Česká republika s.r.o.

Aliaxis Česká republika je dodavatel plastových materiálů pro přepravu médií a energií a také pro hospodaření s dešťovou vodou a odvodnění budov. Od 1. 3. 2022 došlo také k přejmenování společnosti Nicoll Česká republika s.r.o. a nyní již vystupuje na trhu ...

 
 
Reklama