Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Voda a membránové procesy: perspektivy a aplikace

Seminář se koná 9. 9. 2014 na Krajském úřadě Libereckého kraje v Liberci. Zazní informace o aktuálních evropských trendech, o podpoře a využití membránových technologií v ČR i v zahraničí.

Na semináři zazní informace o aktuálních evropských trendech, o podpoře a využití membránových technologií v České republice i v zahraničí.
Posluchačům budou představeny požadavky české a evropské legislativy související s čištěním odpadních vod. Velký důraz bude kladen na aplikace membránových technologií s poukazem na membránové bioreaktory a jejich srovnání s konvenčními systémy čištění odpadních vod včetně příkladových studií využití membránových bioreaktorů.
Dále budou účastníci seznámeni s aplikacemi úprav průmyslových vod v elektrárnách a teplárnách založených na bezodpadových technologiích.

Na semináři vystoupí odborníci na problematiku membránových procesů z řad členských subjektů CZEMP: zástupci Technické univerzity v Liberci, Ústavu chemických procesů AV ČR, v.v.i., MemBrain s.r.o., ASIO spol. s r.o. či Severočeských vodovodů a kanalizací.

Účast na semináři je bezplatná.
Registrujte se prosím elektronicky do 5.9.2014 prostřednictvím ON-LINE PŘIHLÁŠKY. V případě dotazů nás kontaktujte na info@czemp.cz nebo na telefonu 724 959 544. Seminář je akreditován u ČKAIT.

  • Místo konání: Krajský úřad Libereckého kraje, U Jezu 642/2a, Liberec, multimediální sál, 3. patro.
Přijměte prosím pozvání i na další akce pořádané CZEMP:
  • 25.-26. 9. 2014: Workshop Prezentace studentských prací (Membránové inovační centrum Stráž pod Ralskem)
  • 17.9.2014: Workshop Membránové procesy - technologie 21. století pro laickou veřejnost, SŠ a VOŠ (Liberec).
  • 30.9.2014: Křest monografií o membránových procesech (Národní technická knihovna Praha)
  • Říjen 2014: Seminář Membránové procesy v mlékárenství (Praha)
 
 
Reklama