Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Nová řada baterií GROHE nabízí různé styly a výšky

Každý uživatel má jiné požadavky, ať jde o lehkost ovládání pro seniory, dosah pro malé děti, možnost naplnit vysokou vázu, či si opláchnout vlasy nad umyvadlem. Flexibilní baterie Grohe vyhoví všem.

Bohatá nabídka baterií a instalací GROHE je doplněna o novinky:

  • Nové středně vysoké kohoutky. Varianty řad Quadra, Lineare, Eurocube, Eurodisc Cosmopolitan a Concetto poskytují vyšší pohodlí a větší prostor při mytí rukou. Vylepšené poměry velikostí navíc zajišťují lepší přístup k páce a lepší ergonomii pohybu pákou.
  • Elegantní kohoutky pro samostatně stojící umyvadla. Řady Allure, Quadra, Lineare, Eurocube a Eurodisc Cosmopolitan jsou nyní bohatší o nový design jednopákových baterií pro samostatně stojící umyvadla. Výška i přístup ke kohoutkům jsou upraveny se zvláštním ohledem na vzhled těchto umyvadel. Delší kohoutky nabízejí více místa na mytí rukou a umožňují dokonalé využití dostupného prostoru.
  • Různá délka kohoutku, aby dokonale ladil. Univerzálnost je hlavním rysem umyvadlových kombinací instalovaných na zeď do dvou otvorů. Hodí se jak pro tradiční umyvadla, tak pro umyvadla samostatně stojící. Řady Quadra, Lineare, Eurocube, Eurodisc Cosmopolitan a Essence již mají verze se dvěma výškami kohoutku. Zákazník si tak může zvolit optimální kohoutek pro své umyvadlo i dle osobních potřeb a preferencí.
  • Baterie s kartuší GROHE SilkMove® 28 mm mají zabudovaný termoregulátor, nejenže tedy zabrání případným opařeninám, ale také minimalizují spotřebu energie. Navíc úsporná technologie GROHE EcoJoy® sníží spotřebu vody na 5,7 litru za minutu, aniž by uživatel úbytek pocítil. Povrch GROHE StarLight® zajistí trvanlivost mimořádného lesku, odolnost vůči ušpinění i škrábancům, tudíž i při intenzivním používání si instalace uchová skvělý vzhled po dlouhé roky.


Grohe ČR s.r.o.
logo Grohe ČR s.r.o.

GROHE je předním světovým výrobcem sanitárního vybavení a globální značkou zaměřenou na poskytování inovativních vodních řešení. Kvalita, technologie, design a udržitelný rozvoj. Čtyři klíčové hodnoty, které definují náš závazek poskytovat zákazníkům ...

 
 
Reklama