Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Betonepox® epoxidová stěrka na povrchy reálně imituje betonovou plochu

Betonepox® je bez nutnosti lakování použitelný i na povrchy, které jsou v neustálém kontaktu s vodou – vany, sprchy, sprchové kouty nebo bazény. Betonepox® je vhodný i na stěny, stropy, schodiště.

Betonepox® nabízí nadčasovou krásu, moderní design a jedinečný vzhled, tvrdost, maximální životnost a odolnost, která nemá mezi jinými materiály konkurenci.

Technologie Betonepox® je vyvinuta firmou NĚMEC LUXUSNÍ POVRCHY a neustále se zdokonaluje. V dnešní době již existují tři různé varianty, které uspokojí i ty nejnáročnější zákazníky a jejich potřeby.


Betonepox® místo obkladů a dlažby v koupelně

Betonepox® místo obkladů a dlažby v koupelně

Betonepox® je velmi tvrdá, epoxidová stěrka, která je i bez nutnosti lakování maximálně odolná vůči vodě. Je tedy možno ji použít na povrchy, které jsou v neustálém kontaktu s vodou – vany, sprchy, sprchové kouty nebo bazény. Betonepox® je lehce porézní a vzhledem reálně imituje betonovou plochu, dostupný je však ve stovkách odstínů.

Betonepox® se stal nejoblíbenějším povrchem z portfolia firmy NĚMEC LUXUSNÍ POVRCHY především díky faktu, že na trhu není znám jiný materiál nebo technologie, která by měla obdobné vlastnosti a zároveň splňovala ty nejvyšší požadavky na krásný design.

Inspiraci pro Vaše interiéry naleznete na www.luxusnipovrchy.cz.

Betonepox® místo obkladů a dlažby v koupelně
Betonepox® v koupelně

Betonepox® pro podlahy, stěny a schodiště

Betonepox® pro podlahy, stěny a schodiště
Betonepox® v obývacím pokoji
Betonepox® v obývacím pokoji



 
 
Reklama