Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

GROHE SPA® F-digital Deluxe - pára, světlo, zvuk ve Vaší sprše

GROHE SPA® F-digital Deluxe aplikace změní váš iPod na luxusní lázeňské systémové zařízení.

Nové produkty F-digital Deluxe přetvoří koupelnu na exkluzivní soukromé domácí lázně, které potěší všechny smysly a navíc Vás fascinují a inspirují.
Již nyní GROHE nabízí moduly, které zaplní váš sprchový kout barevným světlem nebo příjemnou párou se zvukem vaší oblíbené hudby - popřípadě vším najednou. Můžete si vychutnat každý okamžik dne v jistotě, že vaše sofistikovaná oáza relaxace a pohody na vás čeká doma.

Světelný modul
Pomocí barevného světla změňte atmosféru vašeho GROHE SPA sprchového koutu. K zapnutí a vypnutí světelných LED modulů ve sprše, ke změně barvy a intenzity světla použijte váš iPod

Pára
Výhody páry jsou známy již po tisíce let. Mokré teplo otevírá póry kůže a napomáhá detoxikaci organismu. Parní sprcha je dnes nedílnou součástí skutečných SPA zážitků.

Zvukový modul
Relaxovaní nebo oživení? Ze seznamu skladeb nebo alb ve vaší iTunes knihovně si vyberte, co chcete poslouchat ve svém GROHE SPA sprchovém koutu, aplikace také umožňuje nastavit hlasitost sprchových reproduktorů.


Svoboda designu
Stejně jako všechny produkty F-Series, které představují svobodu designu, mohou být i moduly F-digital Deluxe instalovány podle osobních preferencí nebo být zakomponovány do existujících systémů.
Dokovací stanice s připojením Apple iPod umožňuje kontrolu všech funkcí modulů - např. barevná a stmívatelná LED světla, hudby a intenzity páry - pomocí integrované GROHE SPA ™ F-digital Deluxe aplikace. To je další detail, který upozorní na jedinečnou flexibilitu, která je nedílnou součástí této GROHE ™ filozofie.

GROHE SPA® F-digital Deluxe aplikace změní váš iPod na luxusní lázeňské systémové zařízení. Určeno pro použití s techmologií GROHE SPA® iPod touch 4G a dokovací stanice pro F-digital Deluxe. Aplikace umožňuje vybírat z různých kombinací hudby, osvětlení a páry.

Stačí stáhnout aplikaci GROHE SPA® F-digital Deluxe a připojit iPod touch 4G k dokovací stanici.

F-digital Deluxe dokovací stanice sestává z boxu a Apple iPod Touch 4G potřebných pro zajištění světla, zvuku a páry - a individuálních modulů. Apple iPod touch 4G a GROHE SPA ® F-digital Deluxe aplikace nelze zakoupit u GROHE, ale musí být zakoupeny samostatně u autorizovaného prodejce Apple/iTunes.



Grohe ČR s.r.o.
logo Grohe ČR s.r.o.

GROHE je předním světovým výrobcem sanitárního vybavení a globální značkou zaměřenou na poskytování inovativních vodních řešení. Kvalita, technologie, design a udržitelný rozvoj. Čtyři klíčové hodnoty, které definují náš závazek poskytovat zákazníkům ...

 
 
Reklama