Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Potěšení ze saunování nabídne veletrh BAZÉNY, SAUNY & SPA

Specializovaný veletrh BAZÉNY, SAUNY & SPA doplní nabídku podzimních stavebních veletrhů pořádaných v PVA EXPO PRAHA v termínu 16. až 20. 9. 2014.

logo veletrhu BAZÉNY, SAUNY & SPA

Veletrh je určen zejména odborné veřejnosti z řad investorů či provozovatelů profesionálních zařízení jako jsou bazény, koupaliště, sauny, wellness centra a další regenerační zařízení. Vystavovatelé každoročně rozšiřují nabídku také pro jednotlivé zákazníky, kteří uvažují o výstavbě privátního bazénu či domácí wellness zóny. I těm zde odborníci poskytnou informace o aktuálních trendech, moderních technologiích a servisu. Kompletní nabídku mohou zájemci získat od všech významných dodavatelů v ČR.

V loňském roce bylo hlavním tématem veletrhu vše o koupacích jezírkách a biobazénech, tento rok se budeme věnovat především saunám a wellness pro zdraví. Podzimní termín k tomu přímo vybízí a zároveň jsme o tuto oblast zaznamenali velký zájem ze strany návštěvníků.

Sauna je všeobecně známá jako zařízení, které má blahodárné účinky na zdraví člověka. Veletrh nabídne na jednom místě veřejné sauny, atypické sauny, saunové stavebnice, venkovní zahradní sauny, infrasauny a samozřejmě příslušenství i doplňky. Nebude chybět bohatý doprovodný program zabývající se touto tématikou. Odborníci vysvětlí rozdíly v saunách, provedou osvětu v pravidlech saunování. Nedílným zpestřením pobytu v sauně ve wellness centrech se stává zážitkové saunování. Spojuje saunové ceremoniály, moderní saunovou show a k tomu i saunovou kosmetiku v podobě peelingové soli, medu, tělového jogurtu,…

Na veletrhu bude vybudovaný saunový ostrov s finskou dřevěnou saunou. Sauna bude působit jako jeviště a návštěvník může prožít ceremoniál uvnitř sauny či jen jako divák. Přivítáme ty nejlepší české saunéry, kteří návštěvníkům předvedou svůj um a provedou je opravdovou saunovou show.

Záštitu nad veletrhem BAZÉNY, SAUNY & SPA a jeho doprovodným programem převzala Asociace bazénů a saun České republiky, Asociace pracovníků v regeneraci a Česká asociace wellness. ABAS ČR opět zajistí odbornou konferenci, v letošním roce ponese název Zkušenosti s výstavbou a provozem wellness center a saun. Majitele a provozovatele profesionálních lázní a bazénů zaujme vyhlášení soutěže TOP AQUA Zařízení 2014 o nejlepší aquapark, bazén, koupaliště a významné počiny v oboru vodní zábavy v České republice. Podrobnosti k této soutěži jsou zveřejněny na stránkách www.abascr.cz a www.aquainfo.cz.

wellness na veletrhu Bazény, sauny & spa 2014
sauny na veletrhu Bazény, sauny & spa


ABF, a.s.
logo ABF, a.s.

Společnost ABF, a.s. patří již od počátku 90. let mezi nejvýznamnější organizátory výstav a veletrhů v České republice. Svými veletrhy vytváří prostředí pro prezentaci nejnovějších výrobků, technologií a služeb. Během doby se naše veletrhy staly místem pro ...

 
 
Reklama