Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Kaldewei vyvinul nový kompletní systém pro snadnou montáž plochých sprchových vaniček Superplan

Systém se skládá ze smaltované extra ploché sprchové vaničky Kaldewei Superplan a ideálně sníženého polystyrénového nosiče, vše o celkové montážní výšce pouhých 37 milimetrů! Montáž lze provést jednoduše a rychle v několika málo krocích.

Pomocí tohoto kompletního systému lze montáž smaltované extra ploché sprchové vaničky realizovat s minimální vstupní výškou i v případě, že stavební podmínky nedovolují instalaci zcela v úrovni podlahy. Systém je k dostání v sedmi rozměrech – od prostorově úsporných 80 x 80 centimetrů až po komfortních 90 x 120 centimetrů - a je vhodný pro nejrůznější montážní situace.
Nejrozšířenější je montáž přímo na mazaninu, popřípadě na hrubou podlahu. Podlahová krytina jako dlaždice, PVC či dřevo se položí až ke sprchové vaničce a odpovídajícím způsobem utěsní. Systémové řešení Kaldewei je vhodné také pro montáž na hotovou dlážděnou podlahu.

Stejně jako všechny sprchové vaničky a koupací vany od Kaldewei je také Superplan vyroben ze smaltované oceli Kaldewei 3,5 mm, která se vyznačuje dlouhou životností. Tento materiál je obzvláště hygienický, díky svému bezespárovému povrchu jej lze snadno čistit, a zároveň chrání před škodami z provlhnutí.

Kaldewei Superplan

Kaldewei CS, s.r.o.
logo Kaldewei CS, s.r.o.

KALDEWEI je špičkový německý výrobce sanitárního vybavení, který vyrábí své produkty ze smaltované oceli. Portfolio zahrnuje koupací vany, sprchové vaničky, umyvadla i montážní systémy pro jednoduchou montáž.

 
 
Reklama