Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Nová baterie Zedra Touch firmy GROHE

Stačí pouhý dotek prstem, či jakoukoliv částí paže: opláchnout umazané ruce nikdy nebylo snazší. Výborná funkčnost a stylový vzhled do soudobé kuchyně.

Páka umožňuje ovládání jako alternativu k technologii EasyTouch. Pokud vodu spustíte pomocí technologie EasyTouch, z bezpečnostních důvodů nejprve teče studená voda.
K baterii je však možné instalovat termostat Grotherm Micro, kterým nastavíte Vámi požadovanou teplotu. Vestavěná tepelná pojistka zajišťuje naprostou bezpečnost, kdykoliv tuto moderní baterii pustí děti.

Navíc je tato nová kráska z oblíbené řady Zedra dodávána s výsuvnou dvoupolohovou sprchou, jejíž čistý design je nově přepracován. Přepínání režimu sprchy je velmi prosté díky ovládacímu tlačítku se zámkem.
Dále funkci baterie vylepšuje zahnuté prodloužené výtokové ramínko, takže nyní pohodlně naplníte i vysoké vázy, konvičky a velké hrnce. Poněvadž je ramínko otočné, rozšiřuje se pole jeho působení i mimo dřez.

Dokonale hladký a plynulý pohyb páky zajišťuje osvědčená technologie kartuše GROHE SilkMove®. Inovativní povrch sprchy SpeedClean zároveň spolehlivě zabraňuje zanášení trysek. Případné usazeniny vodního kamene prostě setřete holou rukou.

Nová baterie Zedra Touch firmy GROHE
Nová baterie Zedra Touch firmy GROHE

Grohe ČR s.r.o.
logo Grohe ČR s.r.o.

GROHE je předním světovým výrobcem sanitárního vybavení a globální značkou zaměřenou na poskytování inovativních vodních řešení. Kvalita, technologie, design a udržitelný rozvoj. Čtyři klíčové hodnoty, které definují náš závazek poskytovat zákazníkům ...

 
 
Reklama