Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Rekonstrukce bazénu

Popis a fotky z rekonstrukce bazénu pomocí těžké bazénové fólie v obci Syřenov. Jednalo se o rekonstrukci menšího veřejného bazénu vyvařením bazénovou fólií.

V loňském roce firma Eshop-bazény.cz provedla v obci Syřenov rekonstrukci veřejného bazénu, respektive koupaliště, vyvařením těžkou bazénovou fólií.

Jednalo se vlastně o přebudování původní, staré požární nádrže, která sloužila v obci jako veřejný bazén a koupaliště. Původní koupaliště ze sedmdesátých let bylo zhotovené z pískovcivých kvádrů spojených betonem s betonovým netěsněným dnem, kde docházelo k oběměně vody napuštěním a vypuštěním bazénu z místního čistého potoka. Voda vydržela tedy v letních měsících několik dnů čistá a po jejím zahřátí se voda zkalila a následně došlo opět k výměně vody za novou.

Rekonsrukce veřejného bazénu koupaliště Syřenov vyvařením těžkou bazénovou folií

Eshop-bazény.cz
logo Eshop-bazény.cz

Internetový obchod s bazény a bazénovou technologií. Zasíláme zboží po celé ČR a na Slovensko. Prodej ověřeného bazénového příslušenství. Pískové filtrace, slané úpravy vody, protiproudy, bazénová fólie atd. Zároveň provádíme rekonstrukce a výstavbu bazénů ...

 
 
Reklama